Subscribe Us


-TARSUS BELEDİYESİ YKS TERCİHİNDE GENÇLERİN YANINDA


 Tarsus Belediyesi YKS sınavı tercih günlerinde danışmanlık hizmeti sunuyor. 25 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında tüm adayları doğru tercih yapmaya bekliyor.

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS)sonuçlarının açıklanmasının ardından, üniversite tercih döneminde adayları yalnız bırakmadı.

Mehmet Bal Sanat Galerisi'nde 09.00 – 18.00saatleri arasında uzman rehber öğretmenler eşliğinde gerçekleştirilenbu hizmet, üniversite tercihlerinde gençlere rehberlik ediyor. Tarsuslu gençler, geleceğini şekillendirmek için belediyenin sağladığı bu önemli destekten faydalanıyor.

“HEP BİRLİKTE DAHA AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Tercih yapan adayların her zaman yanında olduğunu belirten Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, “Uzman rehber öğretmenlerimiz eşliğinde, sizlerin en doğru ve bilinçli tercihleri yapabilmesi için burada olacağız. Üniversite yolunda atacağınız bu önemli adımda size rehberlik etmeyi ve geleceğinizi şekillendirmede yardımcı olmayı hedefliyoruz. Hep birlikte daha aydınlık bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar