Subscribe Us


Üzüm Hasat Etkinliğinde renkli görüntüler vardı


 

Toroslar Belediyesinin düzenlediği Üzüm Hasat Etkinliğinde renkli görüntüler vardı

 Toroslar Belediyesinin, Çelebili ve Musalı mahalle muhtarlıklarıyla birlikte düzenlediği Üzüm Hasat Etkinliği üreticilerle Mersin’in farklı yerlerinden gelen yurttaşları buluşturdu. Etkinlikte konuşan Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, “Üretmezsek tükeniriz. Biz ürettiğimiz alanlarda, köylerimizde yaşamak istiyoruz. Biz tükettiğimiz bütün gıda ürünlerinin ülkemizin milli değerleri olmasını istiyoruz. Biz artık ithal edilmiş buğdaydan yapılmış ekmek, ithal meyve yemek istemiyoruz” dedi.

 

Toroslar Belediyesi farklı ürün desenlerine sahip kırsal mahallelerde üreticilerin hasat sevincine ortak oluyor. Bu kapsamda ilk etkinlik, beyaz üzümüyle meşhur Çelebili ve Musalı mahalleleri için ortaklaşa yapılan Üzüm Hasat Etkinliği oldu.

 

Çelebili Mahallesi meydanında yapılan etkinliğe Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’ın yanı sıra CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız, Ziraat Odası Başkanı Musa Yılmaz ile muhtarlar, yöre mahallelerinden ve Mersin’in farklı yerlerinden gelen yurttaşlar katıldı.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar