Subscribe Us


ZEUS ARTIK DAHA GÜÇLÜ


 Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi’ne parvovirüse (kanlı ishal) yakalanmış bir şekilde sahibi tarafından terk edilen Zeus, yapılan tedaviler sayesinde iyileşiyor. Viral enfeksiyonla savaşan vücudu güçsüz düştüğü için kafasını bile kaldıramayan ve mamasını yiyemeyen köpek, Bakımevi personelinin uyguladığı yoğun tedavi sonrası ayağa kalktı. 2 aylık olan Belçika kurdu cinsi köpeğe gösterdiği yaşama azmi ve gücü dolayısıyla Zeus ismi verildi.

 

Parvovirüse (kanlı ishal) yakalandığı için sahibi tarafından acımasızca Büyükşehir Belediyesi Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi’ne terk edilen 2 aylık Belçika kurdu köpek, veteriner hekimler ve sağlık teknikerlerinin uyguladığı yoğun tedaviyle iyileşiyor.

 

Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde sahipsiz patili dostlara hizmet veren Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi’ne terk edilen köpeğin yapılan testler sonrası parvovirüs olduğu netleştirilerek, hemen tedaviye başlandı. Hastalık dolayısıyla güçsüzleşen, kafasını kaldıramayan ve yemek yiyemeyen köpek, başlanan yoğun tedavinin ardından hızla iyileşme gösterdi. Yaşamak için verdiği savaş, azmi ve gücü dolayısıyla Bakımevi personelinin Zeus ismini verdiği köpek, artık ayağa kalkabiliyor ve mamasını yiyebiliyor. Oldukça hareketlenen Zeus’un yapılan son viral enfeksiyon testleri de negatif çıktı. Bir yaşını doldurmadığı için henüz kısırlaştırılmayan Zeus, sahiplenilmeyi bekliyor.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar