Subscribe Us


22 EKİM 2024-TARSUS MEKTUBU


 22 EKİM 2024-TARSUS MEKTUBU       

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

……………OOO…………..

TARSUS AK PARTİ KONGRESİNDE KONUŞAN NEBATİ “BİZ HER YERDEYİZ”

Ak Parti Tarsus ilçe seçimine katılan  eski Hazine bakanı ve mersin milletvekili  Nureddin nebati “Ak parti olarak biz 22 yıldır halkımıza hizmet veriyoruz. bizde eski yeni olmaz. Herkes kendisine verilen görevi büyük bir aşkla yapar” dedi.

Ak Parti Tarsus ilçe 8. olağan genel kuruluna katılan Nebati, yeniden seçilen Abdurrahman Altınsucu ve ekibini tebrik etti.

……………OOO…………..

TARSUS’TA  29 EKİM KUTLAMA

PROĞRAMI BELLİ OLDU

Tarsusta, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı ve Cumhuriyet'in kuruluşunun 101. Yıl dönümünü coşkuyla kutlanacak. Proğram belli oldu.

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda 29 Ekimde kutlama yapılacak.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Tarsus'ta hayranlarıyla buluşacak. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 101. yıl dönümünde saat 09.da Anıta çelenk konacak.

……………OOO…………..

TARİHİ TARSUSKAPILARI VE TOKMAKLARI

SERGİSİ 1 KASIM’DA AÇILACAK

Tarsus’ta St. Paul kuyusu yanında bulunan TADEKA binasında  Tarihi Tarsus Kapıları ve tokmakları resim sergisi açılacak.

1-16 Kasım arasında Ahmet Bağ hocamızın sergisine tüm sanatsever dostları bekleriz

 

……………OOO…………..

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ

GENEL BAŞKANI TARSUS’TA

Kısa adı TSD olan Türkiye Sakatlar Derneği  merkez genel başkanı Şükrü Boyraz Tarsus’A geldi.

TSD Tarsus şubesi başkanı Ali Çelik “Dün derneğimizi ziyaret eden  Genel merkez başkanımız Şükrü Boyraz 'a teşekkür ederiz.” dedi.

.

……………OOO…………..

OKU-YORUMLA-FARKINDA OL- ÜRET FAALİYETİ

Tarsusta Büyük İlçeler Güven Dönüşüm Projesi kapsamında Oku-Yorumla-Farkında Ol- Üret faaliyeti adı altında öğretmen yazarlarımızdan Bekir KÖKSAL ve Mahmut SARI Ayşe Mirici İlkokulu ve Ortaokulunda hikaye okuma, yorumlama ve yazma üstüne atölye çalışmalarını başlattılar.

Öğretmen yazarlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

 

……………OOO…………..

SAĞLIĞINI KEŞFET, GELECEĞİNİ FETHET” PROJESİ

 Tarsus Kaymakalığı himayelerinde; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından imzalanan protokol ile “Sağlığını Keşfet, Geleceğini Fethet” projesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülecektir.

……………OOO…………..

VALİ PEHLİVAN, "MERSİN TARSUS ORGANİZE

 SANAYİ BÖLGESİ’NIN 5. ETABININ SANAYİ VE

TEKNOLOJİ BAKANLIĞI TARAFINDAN ONAYLANDI...''

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgemizde 235 hektar alan üzerine kurulacak olan 5. etap yeni genişleme alanı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan "Sanayi alanında yatırım yapmak üzere gelen talepleri karşılamak, yatırımcılara yeni alanlar oluşturmak amacıyla OSB olarak bir süredir hazırlıklarını sürdürmekte olduğumuz çalışmalar neticesinde, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgemizde 235 hektar alan üzerine kurulacak olan 5. etap yeni genişleme alanı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız tarafından onaylanmıştır. MTOSB’miz, 5. etap genişleme alanı ile birlikte toplam 1.058 hektar alana ulaşacaktır. Bu alanda hayata geçirilecek yeni yatırımlarla toplam istihdamın yaklaşık 50 bine çıkması hedeflenmektedir. Mersin'imize hayırlı olsun " dedi.

……………OOO…………..

TARSUS YILDIRIM SPOR KULÜBÜ TRANSFER

Mersin 1. amatör küme Tarsus takımlarından Yıldırımspor yeni transferler yaptı.Takım antrenörü  Kemal Tok “Muhammed Mert BATUK, Mustafa YILMAZ, Diyar İNEÇ, Ramazan TEMİZ, Vedat ALTUN 2024-2025 Futbol sezonunda aramıza hoş geldiniz diyor başarılar diliyorum.” dedi.

 

……………OOO…………..

TARSUS YENİCE’DE SERA YANGINI

Tarsus Yenice Mahallesinde yangın çıktı.

Hacı Bektaş Caddesi'ndeki domates serasının gübre deposunda çıkan yangın söndürüldü..

Hasar meydana geldi.

……………OOO…………..

TARSUS İY, 4. MAÇINDA

KUMLUCA BELEDİYESPORLA OYNAYACAK

BAL liginde yer alan Tarsus İdman yurdu, ligde 4. maçını sahasında Kumluca Belediyesporla oynayacak. Pazar günü sahasında 2Eylülsporla golsüz berabere kalan TİY, bir puan almış oldu. 4. maçta da kendi sahasında oynayacak olan TİY bu kez Antalya Kumluca Belediyesporu konuk edecek. Burhanettin Kocamaz stadındaki aç Pazar günü saat 14.00’de başlayacak.

……………OOO…………..

Yakup Boncuk ; Huzurlu Günler Diler.

Tel.0533.3248800.Yakup Boncuk

Medyad 2.Başkanı.

Türkiye Gazeteciler Fed. Tarsus Delegesi         


 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar