Subscribe Us


Ak Parti Tarsus 8.Olağan İlçe Kongresi Tamamlandı


 TARSUS-HABER- Tarsus  Ak Parti 8.Olağan İlçe Kongresi Tamamlandı. Genel Merkez İl Koordinatörü M.Abdullah Özer’in Divan başkanlığını yaptığı AK Parti Tarsus 8.Olağan İlçe Kongresine Genel Başkan Vekili Sayın Mustafa Elitaş, Önceki Dönem Hazine ve Maliye BakanıSayın Nureddin Nebati, Mersin İl Başkanı Sayın Adem Aldemir, Mersin MilletvekilleriSayın Ali Kıratlı, Sayın Havva Sibel Söylemez, MKYK Üyesi Sayın Mustafa Sever, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları BaşkanıSayın Fatma Abacı, Önceki Dönem Milletvekili Sayın Hacı Özkan, MHP Mersin İl ve İlçe Başkanları , Ak Parti İlçe Başkanları, İlçe Teşkilatları, Meclis Üyeleri, İlçe Delegeleri, Partililer ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Abdurrahman Altınsucu ‘’ Kongremizi büyük bir coşkuyla , birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdik.

Kuruluşundan Bu Güne Ak Partimizin Her Kademesinde Görev Almış Başkanlarımıza Bir Kez Daha Teşekkür Ediyorum. Bundan Sonra da Hizmet Bayrağını Birlik ve Beraberlik İçinde Daha Yukarı Taşımak İçin Çalışmaya Devam Edeceğimizi İfade Ediyorum.

Kongremize Teşrif Eden Tüm Tarsus’lu Hemşehrilerimize ve Şehir Dışından Gelen Misafirlerimize Şükranlarımı Sunuyorum. Kongremiz Hayırlı Olsun Yolumuz Açık Geleceğimiz Aydınlık Olsun. ‘’ dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar